Vermelding op de website

Voor coaches en behandelaars

Wil jij een vermelding op de website?

Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven is een boek met ervaringsverhalen over herstellen van burn-out: mijn eigen verhaal en dat van anderen. Deze verhalen worden aangevuld met een bijdrage van een psychiater en een huisarts. Het is een persoonlijk en divers boek. De verhalen zijn heel verschillend, en volgens mij is dat precies goed, omdat elke burn-out anders is. De ervaringen gaan van een zakelijke tot een spirituele aanpak, van twintigers tot veertigers, van een helder stappenplan dat uitkomt bij volledig herstel, tot een route vol omwegen die nooit helemaal op het gewenste punt belandt. Ik hoop met dit boek herkenning en handvatten te bieden aan mensen met een burn-out én aan de mensen in hun omgeving.

Vorige week, op 30 september, is de voorverkoop gestart! Die duurt 3 weken. Daarna zet ik de drukker aan het werk en de daadwerkelijke publicatie staat dan gepland voor 20 november. Vanaf dan is het boek niet alleen op mijn site, maar ook bij Bol.com en het Centraal Boekhuis te bestellen.

Goed, je zult je nu misschien afvragen: leuk, maar wat heeft dit met mij te maken? Dat ga ik nu vertellen!

Op de website van het boek is een galerij ingericht voor behandelaars, therapeuten, coaches die zich (mede) richten op mensen met een burn-out. In deze galerij zie je logo, naam, dienst en locatie van de betreffende behandelaar en er staat een kort tekstje bij over wat diegene biedt. Voor een plekje in deze galerij vraag ik een eenmalige bijdrage van 100 euro (excl. BTW). In deze galerij komen mensen te staan die mij aangeraden zijn of waar ik zelf positieve ervaring mee heb.  

Wanneer je hier Ja op zegt, help je mij bij het realiseren van mijn boek. Met de inkomsten die ik hieruit haal financier ik de laatste fase van mijn boek: de omslag en illustraties, de site voor de (voor)verkoop, de eindredactie van de teksten en de vormgeving van het binnenwerk. Ik geloof in dit boek en ik vind dus dat het een professionele binnen- en buitenkant verdient en een mooi verkoop-platform. Een steuntje in de rug bij de financiering hiervan is welkom.

Maar Ja zeggen heeft meer voordelen. De site zal veel bezocht worden door mensen die een burn-out hebben (gehad) of er naar op weg zijn. Voor hen is dit overzicht van behandelaars, therapeuten en coaches een waardevolle toevoeging. Omdat niet alleen mijn eigen netwerk te horen krijgt over dit boek, maar ook het netwerk van alle mensen die meewerken aan dit boek, reken ik op een behoorlijke toeloop op de website. Voor jou kan dit dus een interessante plek zijn om zichtbaar te zijn.

Is dit wat voor jou? Fijn!! Stuur me een berichtje via het contactformulier en dan neem ik contact met je op. En als je nog wat meer informatie wilt hebben dan beantwoord ik graag je vragen, telefonisch of per mail. Ook dat kun je me laten weten via het contactformulier.
Alvast dank je wel voor je interesse!

Contactformulier