Gesprekken over burn-out

In gesprek met Katja Dechering

Psychologen praktijk Inner Joy

Een open gesprek over de lessen van een burn-out en hoe je soms meerdere keren nodig hebt om die te leren, en over Katja’s eigen ervaring hiermee, over een holistische behandeling en ontdekken wat helpend is.

Meer informatie over Katja vind je op https://inner-joy.com/

In gesprek met Iris Colijn

Peptalks & Talenttrainingen

Een gesprek over de aanloop naar een burn-out, hoge eisen en onhandige overtuigingen. We praten over weer bij jezelf komen, luisteren naar je lichaam en blijven leren, en over je eigen ervaringen inzetten voor anderen.

Meer informatie over wat Iris doet vind je op https://iriscolijn.nl/

In gesprek met Sonja Jansen

Sonja Jansen Coaching

Een gesprek over de aanloop naar een burn-out en hoe gewend we zijn aan het druk hebben, over het volgen van je hart, helpende gedachten en de antwoorden vinden in jezelf.

Meer informatie over Sonja vind je op https://sonjajansen.nl/

In gesprek met Eugénie Oomes

Grip op werkstress

Een gesprek over de lichamelijke effecten van burn-out, het belang van je tijd nemen voor lichamelijk herstel en over de ‘cortisol-manager’ die Eugénie ontwikkelde.
_

Meer informatie over wat Eugénie doet, vind je op https://www.gripopwerkstress.nl/

In gesprek met Jarno Holtman

Probaat – Expertisecentrum voor werkgeluk

Een gesprek met arbeidspsycholoog Jarno Holtman over preventie van burn-out, over hoe een goede werkrelatie daaraan bijdraagt en over eerlijk durven kijken naar waar je tegenaan loopt.

Meer informatie over Jarno’s werk vind je op https://probaat.nu/

In gesprek met Saskia Rasker

Praktijk Leef het voor

Een gesprek over hoe het is om een burn-out én 2 kleine kinderen te hebben, over wat bijdroeg aan haar herstel en over hoe ze haar ervaring nu inzet voor het begeleiden van andere moeders.

Meer informatie over Saskia en haar werk vind je op https://leefhetvoor.nl/

Verhaal en visie van Eva Hamming

Praktijk Eva

Een verhaal over de worsteling, de overgave, het investeren en het cadeau. En een oproep om anders te kijken naar burn-out: niet als iets wat we moeten fixen, maar als een herkansing, en een nieuw begin.