Algemene Voorwaarden

De ondernemer

Maak het mooier
Vlouwakkers 33
9468 HE Annen
eva@maakhetmooier.nl
06 260 286 95
https://maakhetmooier.nl/
KVK-nummer: 66909643
BTW-nummer: NL001878869B68

Toepasselijkheid

Dit zijn de algemene voorwaarden van Maak het mooier, betreffende de webshop voor het boek ‘Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven’. Wanneer je hier een bestelling plaatst geef je te kennen akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. Maak het mooier behoudt het recht deze algemene voorwaarden ten allen tijden aan te passen.

Het aanbod

Het aanbod van de webshop van Maak het mooier omvat het boek ‘Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven’. Daarnaast is er de mogelijkheid een aanvullend bedrag te doneren.

De overeenkomst

Er is sprake van een overeenkomst wanneer een klant een bestelling heeft geplaatst in de webshop.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt voor particuliere klanten die bij Maak het mooier een bestelling hebben geplaatst. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na de dag van ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.
Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Maak het mooier geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via eva@maakhetmooier.nl .
Het verschuldigde bedrag zal binnen vijf werkdagen na aanmelding van jouw retour worden teruggestort, op voorwaarde dat product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Een uitzondering op het recht van herroeping zijn gepersonaliseerde bestellingen. Ook beschadigde bestellingen kunnen niet worden geretourneerd.

De prijs

De prijs van het boek ‘Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven’ is inclusief 9% BTW.

Levering en uitvoering

De plaats van levering is het adres dat de klant kenbaar heeft gemaakt in het bestelproces. Dit kan het factuuradres zijn, of een ander adres. Hiervoor kan de optie “Verzenden naar een ander adres” worden aangevinkt.
Wanneer het om een bedrijfsadres gaat, dient de bedrijfsnaam te worden vermeld in het adresveld.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je de bevestiging per mail. Maak het mooier streeft ernaar om je bestelling binnen 48 uur te verzenden. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je hier ook een bericht van. Bestellingen worden altijd met Track & Trace verzonden.

Maak het mooier is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken tijdens het leveren door de bezorgdienst. Wel doet het Maak het mooier er alles aan om een gepaste oplossing te zoeken.

Vragen of klachten

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Stuur een mail naar eva@maakhetmooier.nl. Eva doet er alles aan om jouw vraag, opmerking of klacht zo snel en goed mogelijk in behandeling te nemen.